sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Viikottainen inspiroituminen


Selailin eilisessä scrapbooking-tapahtumassa Hempan kirjaa Imperfect Lives, ja jutellessamme huomasin, että Hemppaa ja minua yhdistää se, että scrapbook-sivun suunnittelu alkaa yleensä tarinasta. Jossain vaiheessa tapahtumaa näin myös sivun, jossa teksti kulki koko sivun läpi. Näiden pohdintojen perusteella syntyi tämä sivu, myöhään eilen illalla.

Tämän viikon Inspiroidu-haaste pyysi ikuistamaan ikimuistoisen päivän. En aluksi keksinyt aihetta, mutta päätin lopulta skräpätä ensimmäisestä kerrasta, kun olin ambulanssin kyydissä. Ikimuistoista sekin on omalla tavallaan. Sivusta on sensuroitu yksi nimi. Muisto on kirjoitettu omasta näkökulmastani: ambulanssihenkilökunta toimi varmasti ohjeiden mukaisesti varmistaessaan kysymyssarjalla (toistuvasti, kymmeniä kertoja) syntyykö vauva heti, ja heitä varmasti hermostutti se mahdollisuus, että niin voisi käydä. Itse olin vakuuttunut, että niin ei tulisi käymään. Se tuo muistoon oman sävynsä.

Valokuvaa minulla ei tästä tilanteesta ole, joten päädyin piirtämään ja värittämään profiilin mustalla tussilla. Leikin aakkosten valinnalla ja asettelulla enemmän kuin yleensä. Otsikko on sijoitettu tarkoituksella tiukasti sivun reunan lähelle, halusin kokeilla miltä se näyttää.

Tässä on jotain sellaista, johon suuntaan haluan omalla skräppäykselläni mennä. En ole luopumassa omasta tyylistäni (minusta myös tämä sivu on oman tyyliseni), mutta on kiva kokeilla erilaisia asioita.

Tarvikkeet: Taustapaperi ja vaaleanpunainen paperi Bazzill, kuviopaperi Making Memories (Ruby Berry Flower). Aakkostarrat American Crafts ja Doodlebug. Käytetty myös vihreää akryylimaalia, helmiäismaalia ja sinistä liituväriä.

16 kommenttia:

 1. Vau, tykkään ihan hulluna tuosta piirretystä profiilista. Tarina on ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Ai että ihana sivu, tuo profiili on kyllä todella mahtava idea ja hienosti toteutettu!

  VastaaPoista
 3. Teksti on hulvaton, ja minäkin tykkään sivua koristavasta profiilista :)

  VastaaPoista
 4. aivan mahtava, yks mun all time favorite -sivu kyllä ehdottomasti!!! profiili on upea, teksti mainio. siis aivan mielettömän onnistunut kokonaisuus!

  oli kiva nähdä kirkkonummella!

  VastaaPoista
 5. Upeaa jälkeä maalilla, mahtava tuo profiili ja journaling oli todella luontevaa. Varmasti oli kyllä ikimuistoinen päivä! Kiva kun jaoit tarinan :) ja kun tässä on käytetty vielä mun lempparikirjaimia (gift box) niin ei voi muuuta sanoa kuin tykkään valtavasti! :)

  VastaaPoista
 6. Upea sivu! Toi profiili on ihan mielettömän hieno, tykkään varsinkin kun siinä on eri kerroksia, ihan kuin kropan eri vaiheita raskaudessa. Tarina sai hymyn huulille!

  VastaaPoista
 7. on kyllä tosi hieno ja mun mielestä kyllä sun tyylistäkin ehkä tekstin määrä ja tarina tuo sivuun vielä entistä enemmän sinua itseäsi.
  tämä on kyllä minunkin suosikkeja.
  Oli kiva nähdä kirkkonummella :)

  VastaaPoista
 8. Mainio tarina ja tosi hieno tuo profiili! Minä olen vääntänyt tänäänkin sitä ikuisuussivuani eikä vieläkään valmistunut :)

  VastaaPoista
 9. Tylsää toistaa muiden kommentteja, mutta kun minustakin tuo profiilikuva on aivan loistava keksintö ja tarina on todella muistamisen arvoinen! Jatka vaan samaan tyyliin (ei siis ambulanssimatkoja vaan tarinoiden tallentamista).

  Olipas kiva nähdä Kirkkonummella, vaikken mitään aikaan saanutkaan. Näin ne sun sabluunatyöt kyllä, kun et tainnut itse olla juuri pöydän ääressä. Hienoja olivat.

  VastaaPoista
 10. Tylsää toistaa muiden kommentteja, mutta kun minustakin tuo profiilikuva on aivan loistava keksintö ja tarina on todella muistamisen arvoinen! Jatka vaan samaan tyyliin (ei siis ambulanssimatkoja vaan tarinoiden tallentamista).

  Olipas kiva nähdä Kirkkonummella, vaikken mitään aikaan saanutkaan. Näin ne sun sabluunatyöt kyllä, kun et tainnut itse olla juuri pöydän ääressä. Hienoja olivat.

  VastaaPoista
 11. Upea sivu! Sanattomana ihailen :))

  VastaaPoista
 12. Voi miten ihana sivu ja tarina! Ja ihan ehdottomasti tämä on sinun tyyliäsi - kaunista, herkkää ja oivaltavaa! :)

  VastaaPoista
 13. Yksi upeimpia näkemiäni skräppäyssivuja koskaan!

  VastaaPoista
 14. Muut ovat jo sanoneet kaiken, mutta pakko vielä itsekin ihastella :) Tykkään tästä tosi kovasti, upea tuo profiilikuva ja ihan mahtava tarina!

  VastaaPoista