sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Viimeisin inspiroituminen


Tämän viikon Inspiroidu-haaste kehotti skräppäämään vastoinkäymisistä. Heti tuli mieleen monta aihetta, mutta kuvat ovat joko vielä kehittämättä tai puuttuvat kokonaan. Päädyin lopulta valokuviin muutaman vuoden takaa. Kuvissa kyse on epäonnistuneeesta kirppisreissusta; sade karkotti asiakkaat ja pilasi osan myytävänä olleista tavaroista. Sivu liittyy kuitenkin oikeastaan ennen kaikkea Suomesta pois muuttaneeseen ystävään ja poismuuton vaikutukseen elämääni. Siksi otsikko "7903 kilometriä" eli nykyinen etäisyytemme. Kirppisreissulla ystäväni yritti myydä ylimääräisiä tavaroitaan ennen muuttoa.

Oli miten oli, sivu on omaa tyyliäni ja olen, itselleni tyypillisesti, onnistunut taas valokuvaamaan sen vinoon. :( Ehkä siitä kuitenkin saa selvää. Ystävien kuvat ja nimi sensuroitu. Sivun juju on oikeastaan tuo kalvo. Sivu syntyi helposti, haaveilen jo muutaman uuden kalvon hankkimisesta, vaikka aluksi en innostunut niistä ollenkaan.


Tarvikkeet:

Taustapaperi Bo Bunny Press (Tutu Dot), sahareunus lainattu Making Memoriesin paperista. "Mattopaperi" Karen-Marie Klip, vaaleanpunainen pilkullinen paperi Fancy Pants kuten myös sydänaiheinen kalvo. Numerotarrat American Crafts (Gift Box). Vaaleanvihreä paperisuikale ja pikkuinen siirtokuva omasta askartelukaapista. Tekstilappu itse tehty. Pöllölappu Sassafras Lassin paperista. Napit Basic Grey ja Tilda, ihana paperinaru Taitopuoti Paperinauhasta..

5 kommenttia:

 1. taas olet saanut monta pientä kivaa juttua sivuun, onnistunut!
  ja inhottavaa kun joskus joutuu 'eroamaan' tärkeistä ihmisistä.

  VastaaPoista
 2. Hieno kontrasti tuo värikäs sivu sateiselle kuvalle. Ja sydänkalvo toimii hyvin! Aihe on koskettava,kyllä on ikävä kun parhaat ystävät on kaukana!

  VastaaPoista
 3. Kaunis sivu haikeasta ja koskettavasta aiheesta. Ja söpöjä nuo sydämet :)

  VastaaPoista
 4. Kivasti on sivulla tuotu eloa sateisen ankeaan kuvaan. Ihanat värit ja söpöjä nappeja. :)

  VastaaPoista
 5. ihanuus niin kuin aina:)
  söpöt värit ja ei ehkä ne värit mitkä ekana sadekuvasta mieleen tulee siksi vielä ihanampi

  ihanaista joulun jatkoa xingiseni

  VastaaPoista