tiistai 11. marraskuuta 2008

Jos minulla olisi Dymo...


Nelssonin Dymo-pohdinnoista inspiroituneena: minulla ei ole Dymo-nimikointilaitetta. Nuo kuvassa näkyvät (jonkun lehden välissä tulleet) paperisuikaleet ovat lähintä Dymoon viittavaa, mitä kodistamme löytyy. :)

Dymo on scrapbooking-harrastuksen peruslaitteita. Monet kirjoittavat sillä sivun otsikon tai tekstin. Minulle jostain syystä Dymoista tulee sitkeästi lapsuus mieleen -- ja varsinkin talviurheiluvälineiden nimikointi! Siksi en ole onnistunut ottamaan sitä askartelukäyttöön.

Viime aikoina mieleni on kuitenkin alkanut muuttua. Jos minulla olisi Dymo, voisi se olla tällainen. Eri fonttimahdollisuudet ja netistä löytämäni vaaleanpunaiset, -siniset ja keltaiset Dymo-nauhat ovat saaneet minut epäroimään. Ehkä mieli voi muuttua, en tiedä.

4 kommenttia:

 1. Ennen kuin minä ostin tuon seitsemän euron dymo juniorin, tulosten omia dymo-tekstejäni ihan peruspaperille tulostimella. Latasin koneelle siis ensin muutaman dymo-fontin.

  Täältä löytyy muutama ilmainen:
  http://www.dafont.com/search.php?psize=m&q=dymo

  Ja fonttien kanssa on se kiva juttu, että niiden värinhän voi vaihtaa mieleisekseen :) Jos siis on väritulostin.

  VastaaPoista
 2. Hei mäkin liitän dymon tosi vahvasti lapsuuteen :) Mä hankin dymo juniorin heti ihan harrastuksen alkuvaiheessa, oli vaan pakko ja tykkään niin kovin :)

  VastaaPoista
 3. heips:) maatuskat ovat matkalla sinne.

  http://pumpuliina.vuodatus.net

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Ja Nelsson, tuostahan sai monta ideaa. Hmm! Lähdenkin heti selvittämään..

  VastaaPoista