sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Maatuskavaihto?


Paper Crafts -lehden tuoreimman numeron ja Sannikan blogin joulukuisen kirjoituksen innostamana aloin tehdä maatuskakortteja. Näitä on tosi kiva tehdä: ovat hyvä käyttökohde pienille paperinpalasille.

Maatuskojen innostamana huhuilen, kiinnostaisiko ketään maatuskavaihto. Olisi kiva nähdä, miten erilaisia maatuskoja muut ovat saaneet aikaiseksi. Tekisin vaihtoa varten uudet maatuskat (nyt onnistuin sotkemaan ylemmän kortin valkoisia koristeita, eikä kortista ole enää lähetettäväksi). Nämä ovat noin 6-7 senttiä korkeita, ja näistä voisi tehdä loppujen lopuksi esim. lorupussin kortteja, koristenauhan tai kirjanmerkin, ihan miten haluaa.

Palataan tarkempiin koordinaatteihin (aikatauluihin, kokoon ym.), jos kiinnostuneita ilmaantuu. :)

6 kommenttia:

 1. Voisin kyllä lähteä mukaan, noita maatuskoja oli sen verran kiva tehdä!

  Minua miellyttäisi, että ne voisi ripustaa koristeiksi nauhaan seinälle tms. Mutta kai mitä vaan voi ripustaa, joten se ei olisi kovin rajoittava vaatimus. Hmm.

  VastaaPoista
 2. Voi että nuo on kivannäköisiä!!!! Ihana varsinkin tuo ylempi :)

  VastaaPoista
 3. Hauska idea! Osallistuisin mielelläni jos vaihto toteutuu. Jään odottamaan lisätietoja :)

  VastaaPoista
 4. voi kun söpö! Mikä kiva idea!

  VastaaPoista
 5. Sannika ja Marie: hieno juttu! Varmasti saadaan vaihto kolmestaankin aikaiseksi, mutta odotellaan vielä sunnuntaihin asti, jos muita ilmaantuu ja sovitaan sitten yksityiskohdista.

  Laura ja Sari: mukaan vaan!

  VastaaPoista
 6. Ou jee!

  Voitko muuten laittaa sun yhteystiedot sähköpostiosoitteeseeni behr88(ät)hotmail.com Ovi-decoa varten? Se olisi tulossa sinulle ihan pian :-)

  VastaaPoista