sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Viimeisin inspiroituminen


Inspiroidu-blogin tuorein haaste oli minulle hiukan haasteellisempi kuin yleensä. Yksivärisellä taustapaperilla saa helposti aikaan graafisen ja selkeän scrapbook-sivun, mutta oma tyylini on hiukan runsaampi. Jouduin siis pyörittelemään valitsemiani tarvikkeita hetken ennen kuin sain aikaiseksi sivun, joka on sekä "minun tyyliseni" että haasteeseen sopiva. Kannatti kuitenkin yrittää, tämän tekeminen oli kivaa kuten skräppääminen yleensäkin.

Vaikka kuvan perusteella voisi toisin luulla, tämä sivu on matkalla minuun itseeni liittyvään albumiin. Yritän hiljalleen koota albumia arjestani juuri nyt. Valokuva tosin on otettu vähemmän arkisissa olosuhteissa, mutta se sallittaneen. :)


Tarvikkeet:


Taustapaperi My Mind's Eye (29th Street Market), tummanpunainen paperi Cosmo Cricket (Hey Sugar: Be Mine), lintu leikattu K & Companyn paperista Urban Rhapsody Birds The Word. Tekstipalkki Elle's Studio, aakkostarrat Making Memories, ruskeat siirtokuvat October Afternoon, kangaspäällysteinen haaraniitti K & Company (Amy Butler) . Käytetty myös vaaleanpunaista ja vihreää liituväriä.

Rutinaa ja kehuja tarvikkeista:

October Afternoonin siirtokuvat ovat minulle uusi tuttuvuus: superihania ja loistavaa laatua, sanoisin melkein että laadultaan vähintään yhtä hyviä (tai parempia) kuin Basic Greyn siirtokuvat, joita olen pitänyt kaikista parhaina laadultaan. Tykkään hurjan paljon!

Nuo Making Memoriesin aakkoset sen sijaan ovat alusta alkaen olleet suuri pettymys: niiden liimapinta ei toimi, joten kiinnittämiseen menee tuhottomasti aikaa. Lisäksi aakkoset putoilevat omasta pakkauksestaan, jonka pohjalla ne ovat yhtenä sekasotkuna. Kivan näköisiä, mutta en kyllä hankkisi koskaan uudestaan.

11 kommenttia:

 1. Kaunis sivu, vaikka ei olekaan ihan sun omaa tyyliäsi.

  Kerroit, kuinka pettynyt olet making memorieksen aakkosiin, jotka eivät pysy kiinni. Mulla ei ole sellasita kokemusta making memorieksesta, tosin jos monta kertaa joudun siirtämään kirjaimia, niin sitten tuo ongelma iskee esiin myön mulla. Mutta Elsien huippuihanat kirjaimet ovat minulla tuo pettymyksen aihe - aina saa touhuta niitä liimaputelon kanssa, että pysyvät paikallaan. American Craftsin (letter sticker book)kirjaimet ovat puolestaan liian ohuita jotka meinaavat hajota jo pakkauksesta irroitettaessa, niihin olen myös pettynyt, vaikka muuten ihan kivoja ovatkin.

  VastaaPoista
 2. Manssu: on tämä mielestäni ihan minun tyyliäni, vaikka kieltämättä koenkin hankalaksi skräpätä ilman kuviopaperia (kuten tässä haasteessa). :)

  Nyt kun sanoit, minullakin on hajonnut noita American craftsin ihan ohuita tarroja, jotka tulevat sellaisessa vihkosessa.

  VastaaPoista
 3. Heippa,

  Teetätän kirjat 50cmx50cm -koossa tuolla http://www.yophoto.com.

  VastaaPoista
 4. Kaunis sivu, itselläni on myös lintu-paperia. Olen miettinyt mihin niitä käyttäisin, ehkäpä joku päivä löydän sopivan kuvan

  VastaaPoista
 5. Hieno! ja aika hyvin oot kyllä selviytynyt kirjainten käytöstä vaikka ne pettymyksen ovat sulle tuottaneet. Liityväri korosti ihanasti kirjaimia/otsikkoa.

  VastaaPoista
 6. Ihana vaaleanpunainen syksy! Ja liituväri tosiaan tuo oivallisen pilkahduksen vihreää tuonne ylälaitaankin.

  VastaaPoista
 7. Tykkään valtavasti tästä, tuo kuva on niin ihana ja muutenkin kaikki taas niin nappiin :)

  Mun mielestä laadultaan parhaat siirtokuvat ikinä on ollu K&Companyn ja noita BG:n siirtokuvia mä taas vähän moitin kehnoiksi.. Ja oon kans törmänny huonoihin kirjaintarroihin ja voi että kun pistää ärsyttämään! Manssun kanssa samoja kokemuksia Elsien kirjaimista ja sitten parit American Craftsit on kans ollu huonoja vaikka yleensä kyllä ovat huippulaatua ja ihan mun lemppareita :)

  VastaaPoista
 8. tykkään tästä paljon, varsinkin tosta tekstistä, kivasti kirjoitettu kun on sekaisin kaunoa ja tikkuja, eniten kuitenkin siitä mitä siinä sanotaan.
  eikä tarvitse yhtään kuviopaperia!

  VastaaPoista
 9. Tooosi kaunis sivu!!

  Ja mulla kanssa samaa kokemusta niistä MM:n kirjaimista, eivät välillä pysy yhtään kiinni, varsinkaan ne chipboardit.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kauniista sanoista.

  Pitää joskus kerätä joku lista tuotteista, joista on huonoja (ja hyviä) kokemuksia. :)

  VastaaPoista