maanantai 22. syyskuuta 2008

Skräppäystä ilman haastetta


Olen jo jonkin aikaa halunnut kokeilla scrapbook-sivun koko taustan maalaamista akryylimaalilla. Vähän aikaa sitten näin sivun, johon oli käytetty maalin lisäksi paksuja pahvikuvioita. Siitä sain idean tähän sivuun.

Sivu on tuumakooltaan 8*8 ja se on osa vauva-albumia, jota teen hiljalleen sivu kerrallaan. Maalasin tarkoituksella sivun pohjan suurella siveltimellä, tarkoituksena hiukan epätasainen jälki. Kivaa! Voisin kuvitella tekeväni samalla idealla sivun joskus toistekin.

Sivun aihe liittyy aamupäikkäreille nukahtamiseen. Sivun päähenkilöllä oli vauvana tapana katsella innostuneesti Maisa-kirjaa, ja joskus uni vei voiton jo ennen varsinaista päikkäreille siirtymistä. Toukka-sana on varsin oudosti kirjoitettu, koska en halunnut peittää jalkoja kuvassa.

Ja niin, toivottavasti otsikosta ei saa väärää kuvaa. Skräppään totta kai ilman haastetta, joka viikko. Koko ajan. :)


Tarvikkeet:


Pahvikuviot Tim Holtz grungeboard, aakkostarrat Heidi Swapp. Valkoinen metallikoriste Making Memories (luulisin). Tekstipalkki Elle's Studio. Valkoinen paperi, vaaleanpunainen akryylimaali ja kaksi kuviopaperia oman askartelukaapin uumenista.

1 kommentti:

  1. Voi että tuo maalattu pinta on sitten niin kivan näköistä :) Ja ihanasti oot käyttäny noita grungeboard-kuvioita! Oikein onnistunut leiska jälleen kerran.

    VastaaPoista