sunnuntai 24. elokuuta 2008

Arkista ylellisyyttä


Inspiroidu-blogin 17. haaste liittyi arjen ylellisyyksiin. Minulla oli monta ideaa, jotka jäivät toteuttamatta sopivien kuvien puutteen takia (pitää toteuttaa ne joskus myöhemmin).

Päädyin lopulta tähän aiheeseen eli ihan oikean kirjeen saamiseen tai lähettämiseen. Scrapbook-sivun kuva postilokeroista on mielestäni myös aika ylellinen! Otin kuvan monta vuotta sitten, yhden ystäväni silloisessa opiskelupaikassa Suomen ulkopuolella. Minun kirjoittamiani kirjeitä päätyi aikoinaan yhteen näistä lokeroista.. :)

Tämän sivun värimaailma on tarkoituksella tummanpuhuva ja tässä scrapbook-sivussa on käytetty punaista mustetta todella runsaasti, kuten myös läpinäkyvää glitter-maalia. Tavoittelin hiukan sellaista vanhan teatterin utuista tunnelmaa, samettista esirippua ja niin edelleen. Olen aika innostunut musteen erilaisista käyttötavoista scrapbook-sivuissa, pitää varmaan etsiä netistä joku tutoriaali aiheeseen liittyen.

Pikkuisen kirjekuoren tein itse pikapikaa pöydällä lojuneesta paperista, halusin pikku kirjekuoren koristeeksi. Henkilön- ja paikannimet sensuroin ennen valokuvan ottamista.


Nuo Scrapworksin mustat koristeet olivat minulla käytössä ensimmäistä kertaa. Ne ovat jänniä, ikään kuin siirtokuvan ja tarran välimuotoja. Ensin kun näin niiden ohjeen, olin aivan ihmeissäni, mutta ovat todella helppokäyttöisiä ja kivoja. Saatan joutua hankkimaan niitä lisää. :)


Tarvikkeet:
Isot aakkoset American Crafts (Poolside), pienet aakkoset Making Memories. Taustapaperi Cosmo Cricket (Hey Sugar: Sweet Nothings), käytetty paperin molempia puolia. Taustapaperin päälle maalattu Versamarkin punaisella musteella ja läpinäkyvällä glittermaalilla. Lilan sävyinen paperi Panduro Hobby (Funky Love/True Love). Tekstipalkki 7Gypsies. Punaista paperia ja viivapaperia sekä "timantit" oman askartelukaapin uumenista, käytetty lisäksi kulmanpyöristäjää, ruskeaa ja mustaa tussia sekä ruskeaa ja mustaa mustetta. Mustat koristeet Scrapworks (Exposed! Vinyl Appliques).

11 kommenttia:

 1. Ihanasti toteutettu. Pidin erityisesti linnusta, jolla on kirje nokassaan. Liian usein tulee kirjoitettua tietokoneella viestiä lähimmäisille, kun kirje postiluukussa olisi huomattavasti ihanampi tapa. Ja ne siitä jäävät muistot :)

  VastaaPoista
 2. ihan superkiva sivu!!! tykkaan vareista ja nuo mustat koristeet ovat tosi hienot.

  VastaaPoista
 3. Sinulla on upea sivu!!! Tykkään noista scrapworkseista eniten

  VastaaPoista
 4. Kaunis toteutus ja niin totta. Olen varmaan ennenkin sanonut, mutta sun tyylis skrapata miellyttää mua kyllä tosi paljon!

  VastaaPoista
 5. Koristeet ja värit niin kohdallaan aiheeseen, hieno sivu!

  VastaaPoista
 6. UPEA! Aihe, värit, kuva, koristeet, kaikki. Tulit muuten heti mieleen kun näin tämän kertaisen haasteen aiheen :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kauniista sanoista, ja Pikkuhelistimen ajatuksista. :) Minulle tämän haasteen tekeminen oli jostain syystä tavallista vaikeampaa.

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava sivu! Värien ja koristeiden runsaus ja vahvuus miellyttää kovin, siitä huolimatta tai sen vuoksi, että itse en vastaavaa tule tehneeksi - tuskin osaisinkaan. Tämä pysyy hyvin kasassa, vaikka kaikkea on paljon.

  VastaaPoista