lauantai 5. heinäkuuta 2008

Uusiokäyttöä

Osa scrapbook-tarvikkeiden lumoa on, että ne on pakattu hienosti. Esim. tämä kuvan laatikko, jossa oli alunperin Priman kukkia ja koristeita.

Minun piti alunperin tehdä laatikosta ihan muuta, mutta askartelupöydälläni odotteleviin pikkutarvikkeisiin kyllästyneenä tein laatikon itselleni, "seuraavan projektini" tarvikkeiden säilyttämiseen. En varmasti ole ainoa, joka nostaa esille tarvikkeita, joita haluaa käyttää lähipäivinä ja jotka sitten vievät tilaa pöydällä. Nyt saan ne esille, mutta samalla myös talteen. Siis näin:

Tosi mielelläni tekisin tällaisia laatikkoja myöhemminkin eli vinkit kaikista hienoimmista pakkauksista ja niiden uusiokäyttömahdollisuuksista otetaan ilolla vastaan! :)

Tarvikkeet:

Varsinaisen laatikon lisäksi käytin Cosmo Cricketin paperia, kulmanpyöristäjää ja SAY:n lähettämiä pahvikuvioita (sudenkorento on maalattu läpikiiltävällä kiiltomaalilla ja alempi kyltti päällystetty paperilla). Nuo pahvikuviot ovat ihanan monikäyttöisiä, esim. paperin avulla niistä saa ihan mitä tahansa! Pilkullinen nauha on pyörinyt askartelulaatikkossani ikuisuuksia. Inspiring -teksti Basic Greyn valkoinen siirtokuva, jonka kiinnitin mustaan paperiin.

5 kommenttia:

 1. Varsin ihq pakkaus :) Primalla oli äskettäin kilpailu jossa piti tuunata heidän pakkauksiaan, kuvagalleria löytyy osoitteesta http://www.primamarketinginc.com/idea_gallery.php?gtype=contest (jos linkki ei toimi, niin mene idea galleryyn ja siellä monthly contest gallery > June 2008). Hybridiskräppäyksestä, ehkä toinen nimi voisi olla sekaskräppäys (vrt. sekatekniikka)?

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva :) Oon kans ihan hulluna kaikkiin purkkeihin, purnukoihin ja rasioihin ja kaikki tyhjät pitää katsastaa sillä silmällä, että mitenköhän tätä tuunaisi ja mitä tässä säilyttäisi :D

  Käyhän muuten kurkkaamassa blogiini, sieltä löytyy ylläri! :)

  VastaaPoista
 3. Minunkin blogissani jotain sinulle.. Mie ostin ihan varta vasten pikkusia peltisiä rasioita ameriikoista, mut enpä oo saanu vielä aikaseksi niistä mitään..

  VastaaPoista
 4. Kiitos Lehtipöllö tuosta vinkistä, sieltähän löytyi vaikka mitä!

  Ja Baulan peltiset rasiat olisi myös kiva nähdä sitten kun innostut niistä jotain tekemään. :)

  VastaaPoista
 5. Todella hyvä idea ja tuo ikkuna on toimiva juttu!
  Lueskelin jälleen sinulta tullutta lehteä :)

  VastaaPoista