keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Salaisuus paljastui!

Sain tänään SAY-ringin viimeisen kirjeen, tai oikeastaan se oli paketti! Ilahduin kovasti jo paketin lähettäjätiedoista, koska niistä tiesin että arvaukseni osui oikeaan. SAY:ni oli Elina.

Elina oli todella panostanut tähän viimeiseen pakettiin. Sain mm. chipboard-kuvioita, jotka tuossa ylläolevassa kuvassa pilkistävät vasemmasta reunasta. Omia suosikkejani ovat erityisesti nuo Elinan itse tekemät kukat (suurkiitos niistä) ja Sassafras Lassin nappikukat, joiden perään olen haikaillut. Ja toki nuo paperit ovat tosi kauniita. Ja nauhat... Kaikki!

Salapoliisintyöni perusteella osasin epäillä Elinaa. Hän oli yksi neljästä vaihtoehdosta, joihin päädyin mm. leimakuvien väritystyylejä vertailemalla. :) Lisäksi kiinnitin huomiota Elinan blogissa olleeseen Moo-korttiin, joka oli jollain tavalla samanhenkinen kuin SAY-postissa saamani. Yhden Elinan jättämän kommentin perusteella rajasin pois nukkekotiharrastajat.. En kuitenkaan ottanut salapoliisintyötä turhan vakavasti - lähinnä oli hauska arvailla, kuka SAY voisi olla.

Kiitos Elina paljon SAY:na olemisesta. Saatat hyvinkin saada minulta kiitoskirjeen parin viikon sisällä. :)

1 kommentti:

  1. Hei! Ja kiitos paljon SAY:na olosta :) voisitko laittaa sähköpostilla osoitteesi niin saisin kiitos kirjeen tulemaan ;)
    -Kultahippu

    VastaaPoista