lauantai 10. toukokuuta 2008

Toinen haaste (second challenge)

Tämä haastesivu oli samaan aikaan helppo ja hankala. Kuvat valitsin ja rajasin nopeasti. Samoin paperin valinta oli helppo: taustapaperi toistaa mielestäni hyvin kuvien taustavärejä, ja kaksipuolisessa paperissa on aina monta mahdollisuutta. Varsinainen asettelu sen sijaan tuotti päänvaivaa.

Tällainen ”palkkitekniikka” on minulle tuttu, mutta en itse yleensä rakenna sivuja tällä tavalla. Olen tottunut kehystämään valokuvat toisen värisellä paperilla tms. (matting the photos), ja nyt kuvia oli tarkoitus käyttää sellaisenaan. No, käsittelin kyllä valokuvien reunat vaaleanpunaisella musteella. :)

Yhden sanan korostamiseen käytin tarkoituksella eriväristä paperia. Kukat ovat itselleni tärkeä, muistoja herättävä asia – siksi niitä ei sivun tekstissä tarvitse sen kummemmin selittää. Sivun koko on minulle luonteva 8,5*11 tuumaa eli noin 21,5 * 28 senttiä.

Kokeilen mielelläni tekniikkaa kuin tekniikkaa ja asettelua kuin asettelua. Aina siitä jää jotain mieleen. Suuri kiitos siis haasteblogista, tosi kiva katsoa millaisia sivuja osallistujat saavat aikaan!

Tarvikkeet:

Ylin ja alin paperisuikale Cosmo Cricket (Calamity Jane), toiseksi ylin ja toiseksi alin paperisuikale: sama Cosmo Cricketin paperi toisinpäin. Keskimmäinen paperisuikale Daisy D (Capri). Aakkostarrat ja strassit Around the Block (Font Dots). Napit Basic Grey, kiehkurat Tim Holtz grungeboard. Molemmat nauhat sekä sirkkarengas (eyelet) oman kaapin kätköistä.

7 kommenttia:

 1. Voi nämä ovat molemmat upeita.. :) Omakin haastesivu tai oikeastaan aukeama on pöydällä valmitumassa..

  VastaaPoista
 2. Tosi tosi hieno! Nuo kuvat on upeat ja sinun värivalinnat tosi hienot! mukava kun otsikossa on käsinkin kirjoitettua.

  VastaaPoista
 3. Tämä on todella kaunis! Ihanan herkkä ja romanttinen tunnelma... tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana, värit, kuvat,paperit ja grungeboardit, mullakin on niitä, täytyis vaan raaskia käyttää :)

  VastaaPoista
 5. Minunkin mielestäni molemmat leiskat on upeita, eilaisia, mutta tavoittavat hienosti kuvien tunnelmat.

  VastaaPoista
 6. Nättiä! Ja kylläpäs tuo grungeboard näyttää hyvältä leiskassa ihan käsittelemättömänäkin

  VastaaPoista