lauantai 24. toukokuuta 2008

Neljäs inspiroituminen (another challenge)

Tässä on vastaukseni Inspiroidu-blogin neljänteen haasteeseen. Tämänkertainen haaste liittyi nimenomaan tekstiin. Pakko myöntää, että tekstin tuottaminen (journaling) ei ole minulle yleensä ongelma. Pikemminkin sanojen ja kuvien yhdistäminen on se, mikä minua alunperin kiehtoi koko harrastuksessa. En ota paineita scrapbooking-sivujen tekstistä: kirjoitan mitä mieli tekee ja juuri se vapaus on scrapbooking-harrastuksessa kivointa. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa skräpätä.

Oli miten oli, halusin tällä kertaa tehdä vähän erityylisen sivun. Haasteissa kivointa on, että voi kokeilla eri juttuja -- aina siitä jää jotain mieleen. Nyt sommittelu, kuvien muoto ja räväkät värit olivat ne asiat, joissa tein...hmm... kokeiluja. Sivussa on käytetty myös sekä vaaleanpunaista akryylimaalia että vihreää liituväriä (chalk). Useimpien tarvikkeiden alkuperää en muista, mutta paperit ovat Tildan (pilkullinen), Sassafras Lassin (sateenkaaripaperi ja sen kääntöpuoli, jossa on sydämiä) sekä Making Memoriesin (journalingpaperi).

Ja huom. toki useimmissa scrapbook-sivuissani on läheisten ihmisten kuvia, en skräppää vain esineistä ja asioista (niin kuin tätä blogia seuraamalla saattaa helposti luulla). :)

7 kommenttia:

 1. Tässä on semmoinen sivu, minkä tahtoisin itsekin joskus tehdä; upeita värejä, erilaisia papereita rohkeasti, erilaisia maaleja, kaikkea kivaa! Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 2. Mukavan näköinen. Tutkailtavaa pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Tykkäsin kovasti siitä vihreän ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä ja tuo sateenkaari kyllä näyttää ihanan pirteältä!

  VastaaPoista
 4. Upea sivu ja todella hienosti ideoitu ja toteutettu!

  VastaaPoista
 5. Kivat värit ja hyvän aiheen keksit!;-)

  VastaaPoista
 6. Paljon kivoja yksityikohtia. Tätä aihetta on monesti itsekin pitänyt skrapata, mutta edelleen se on tekemättä.

  VastaaPoista
 7. Todella herkullinen leiska! Kivat värit ja yksityiskohdat :)

  Itse olin myös haasteessa samalla teemalla ;)

  VastaaPoista